Aangekomen!
Door: Lisette
23 Februari 2006 | Nederland, Willemstad
Ik ben aangekomen! Ik zit nu lekker op mijn kamertje te internetten! Heb nl draadloos internet op mijn kamer! Dus dat kost niets en kan elk moment erop! Echt heel blij!
Ver hele goede vlucht gehad. Ik vond het zo spannend van te voren, maar eenmaal in de stoel en vliegen was te gek! Nog heerlijk kleffe broodjes gekregen ( echt heerlijk!)! Aangekomen kwam Marianne en haar vriendin me ophalen. Echt super! Eerst wat boodschapjes gehaald en toen naar mijn kamer. Het is wel een beetje een hok, maar elkker ventilator. Verder ideaal dus naast een barretje waar ik koffie kan drinken en ook mijn laptopje kan gebruiken. Huisgenoten zijn erg aardig. Alleen de meesten werken in Cinco in de bar en zie ik waarschijnlijk weinig straks. Ook eet niemand hier thuis. Das wel jammer, dus moet eigenlijk mensen op gaan zoeken straks voor gezelligheid. Weet nog niet hoe ik dat makkelijk kan doen. Bussen rijden erg weinig. heb inmiddels al een illegale taxi nummer, waarmee ik voor vijf gulde overal kom! Straks ga ik even een simkaartje halen. Vanavond komt marianne me ophalen met de auto en gaan we wat eten bij haar. Heerlijk is het wel om al iemand te kennen, want hier op mijn kamertje zonder vervoer, voel je je nu nog wel eens wat alleen. Maar goed ieder begin is wel lastig, dus laat alles over me heen komen!
Nou mensen ik maak het niet te lang. ik moest erg wennen in het begin. Nog steeds natuurlijk. Maar ben al erg blij dat ik hier kan internetten enzo. En heb frank al gesproken via skype! Dat is echt heel leuk! Iedereen bedankt voor de lieve smsjes en kaartjes dat doet me eg goed!
Hele dikke kus van mij
23 Februari 2006 - 18:47
Heleen!:
Hee Liset!
Mooi dat je veilig aangekomen bent! Nogmaals wens ik je echt super veel plezier en succes met je stage! Geniet ervan meis!
xxx Heleen -
23 Februari 2006 - 19:06
Dian:
Lieve Liset!
Vond het super om je vanmiddag al even op msn te spreken, ben blij dat je goed bent aangekomen! Zwaar relaxed hoor, gratis internet op je kamer..wou dat Heleen en ik dat ook hadden vorig jaar! Hopen dat je snel je introgesprek hebt bij je stage!
Mis je al wel hoor! In gedachten zit je zondag naast ons in de Harmonie bij Theo!
Dikke kus je ex-roomy -
23 Februari 2006 - 21:51
Jelmer:
Van zon word je blij, als je blij bent moet je lachen en lachen is gezond. Sinaasappels ook trouwens...Have fun baby! X -
23 Februari 2006 - 22:32
Frank:
Hey lief!
Skypen was te leuk! Super dat je lekker kan internetten op je kamer man!
Hoop dat je de tijd van je leven hebt daar, maar dat komt wel goed gok ik zo :D
Spreek je snel!
Dikke kussen! -
24 Februari 2006 - 00:08
Frank En Frieda:
Ha wijfie,
Zo te horen moet je even wennen, probeer zoveel mogelijk te genieten. Want voordat je het weet zit je weer thuis!!
Dikke knuffels uit Aussie -
24 Februari 2006 - 10:07
Marian:
He lieve lies, we hebben elkaar niet meer gezien/gesproken. Die vrijdag de 17de kon ik niet komen ivm gala. Maar ik wens je heeeeeeel veeeeeel plezier daar in de zon!Geniet er van meisie!Ik volg je verhalen!xx Marian -
24 Februari 2006 - 19:53
Je Moesje:
Wat Leuk om je foto te zien De wereld wordt zo wel erg klein Geniet met volle teugen xxx Mam -
25 Februari 2006 - 10:39
Petri:
He liesje! Blij dat alles goed gaat en leuk dat ik je al via de msn heb gesproken. Ik kan van 13 tot 27 maart naar je toe komen als je het leuk vindt want ik kan ook wel een zonnetje gebruiken!!!! Dus laat maar weten of je dat leuk vindt....
Lifs Peetje -
25 Februari 2006 - 11:07
Marieke:
He lies,
Fijn dat je goed bent aangekomen! Inmiddels zal je je omgeving al wel een beetje verkend hebben...en de eerste zonnestraaltjes op je snoet hebben gevoeld....heerlijk hoor! Misschien zelfs al last gehad van enkele muggen(jeuk!!)
Meis, veel plezier, even lekker aclimatiseren en hopelijk volgt er voor ons weer snel een update!?!
dikke kus Marieke -
25 Februari 2006 - 13:09
Nico:
Leuk deze berichten te lezen. Blij dat je het naar je zin hebt. Vandaag gaan we een webcam kopen, kunnen we zien hoe je al begint te kleuren. Maandag start je je stage,ik hoop dat dit net zo positief is als je eerste indrukken van het eiland. Veel plezier en gebiet er van. -
25 Februari 2006 - 13:22
Jeltine:
Hey meis,
ik zit nu op terschelling en moest echt ff internet checken om te kijken of je veilig bent aangekomen!!! Zo te lezen zit je al mooi op je kamer en wat goed dat je kunt internetten! Hoe ziet het er daar uit? Lekker weer? Met die gezellige mensen komt het echt wel goed... enne misschien als je ook in cinco gat werken kun je mooi daar meeeten! Als je een fiets koopt kun je je helemaal makkelijk verplaatsen... en dan voornamelijk naar het strand natuurlijk! Hier mis je niets... het is koud en still the same! Geniet ervan en we mailen snel!
xxx Jel -
26 Februari 2006 - 16:04
Maxime:
heeJj tante
hoeist ermeeJJ met miij gaat ut topiie ennuh vrder weet ik eigenlijk niiets meer te verteelle enn noGg heeeeel veeel pleziier op dat eilandje daar...!!
Groetsjuhs ons allemaal en Mij!! -
27 Februari 2006 - 13:36
Rogier:
hey sista!!
toppie dat je der bent wens je echt een top tijd!!! zie je snel dikke kus je broertje -
27 Februari 2006 - 17:00
Daphne:
Hai Lisette,
Ik zag je site staan bij je msn-naam! Ik ga je verhalen lezen hier op de site. Geniet er lekker van, meis!
Liefs Daphne -
10 Maart 2006 - 09:43
Kris:
dit bericht had ik nog niet gelezen!! word nog wel eens een wizz kid, had link nog niet gevonden maar heb hm door ( denk ik)heb email gestuurd ben benieuwd of dat gelukt is...
Maar inderdaad super dat die meiden daar zijn, scheeld echt wel.
en alles moet ff wennen snap dat dat spannend is!!! maar komt allemaal goed. xxxxxx je zus