Als je toeter het maar doet!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lisetteopcuracao - WaarBenJij.nu Als je toeter het maar doet!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van lisetteopcuracao - WaarBenJij.nu

Als je toeter het maar doet!!

Door: Lisette

Blijf op de hoogte en volg

05 Juli 2006 | Nederland, Amsterdam

Ja ja, je gelooft het niet maar de auto is door de keuring gekomen! Vanmorgen was het uur van de waarheid ( nou ja uur, ze hebben er vijf minuten naar gekeken). Van te voren goed voorbereid, nieuw voorlicht erin gezet, accuplaat eronder vastgeboord en accuklem gekocht, buitenspiegel laten snijden en er met secondenlijm opgeplakt. En op naar de keuring, vanmorgen vroeg, gelukkig kon Murk ook mee!

Daar aangekomen eerst twee keer in de rij staan en daarna in de autorij. Eenmaal aan de beurt bleek de toeter het niet te doen!! O nee, die moest 'gemaakt' worden. Toen we wegreden deed het weer....maar het achteruitrijlicht deed het ook niet, dus deze moesten we wel fixen. Het lullige was dat ze nooit daarop controleren, het stond ook niet op de keuringschecklist. Bij de garage stonden ze ook te kijken dat ie daarop werd afgekeurd...maar gelukkig na anderhalf uur wachten gefixt en snel weer terug gereden. Al toeterend reden we weer heen en hebben daar het mooie geluid nog laten horen en de lichtjes laten zien. Was weer helemaal top en is voor 2 jaar weer goedgekeurd. Behalve de remmen hebben ze verder niets gecheckt, haha, echt niet te geloven!

Verder was ik nog een beetje dom, heb vergeten mijn boete te betalen van 2 maanden terug voor het niet bij me hebben van mijn rijbewijs. Ik kwam er drie uur te laat achter dat ik die dag moest betalen. Ik er snel heen schueren, maar het was te laat. Ik kon volgende week terug komen en moest ipv 50 gulden nu 275 gulden betalen, niet te geloven, erg gebaald. Maar ja, op curacao gaat dus ook niet alles over rozen!

Verder nu bezig met mijn laatste praktijk weekje stage. Gaat al weer zo snel! Ongelovelijk!

Heb mijn auto ook voor een goede prijs kunnen verkopen aan heet collegaatje van mij van Het plein. Hij krijgt hem dit weekend al en dan kan ik zelf met de winst weer een autootje huren voor de laatste maand. Weer een zorg minder, dat ding verkocht! Wel afscheid nemen, ga nog veel foto's maken, heb toch wel een band opgebouwd in de tijd hier! Wel een te gekke eerste auto!

Verder gaat alles zijn gangetje, van het weekend hebben we een optreden met de kinderen gehad. Het was voor de dag van de vlag. We hebben alleen drie uur lang moeten wachten, omdat ze vergeten waren de generator voor de stroom mee te nemen. hij moest ergens van Westpunt komen ofzo...maar uiteindelijk leuk optreden gehad. Nog naar het strand geweest en 's avonds naar wet en wild, waar het nog steeds gezellig is! Dinsdag avond lekker naar de film geweest: Break up, met jennifer Aniston, leuk filmpje voor vrouwen! haha. Morgen lekker surfen de derde les alweer. Vanavond werken en nu snel naar mijn stage! Ben alweer wat laat! Haha!

Nou lieve mensen, was even snel dit berichtje maar moest t jullie even laten weten, ben zo blij dat dat gedoe met die auto voorbij is!

hele dikke kussen voor iedereen!

Liset

• 05 Juli 2006 - 22:50

Jelmer:

Ook lekker! Dit leest die gast die je auto gekocht heeft natuurlijk ook..Veel plezier met die amateuristisch vastgeboorde accuplaat enzo! Geeft niks pop, lekker genieten van je laatste maand en ik zie je bruine neus snel! Xx

• 06 Juli 2006 - 06:59

Rachel:

Mooi dat je verder mag cruisen!Break-up heb ik vorige week met Annemiek gezien, leuk he? De tijd gaat inderdaad snel zeg. Wij hebben inmiddels een heel mooi appartement in A'foort gezien en gaan volgende week over tot koop...spannend!
    Liefs Raech

• 06 Juli 2006 - 08:43

Dian:

Lieve Lies!
    Erg leuk om weer 'n verhaaltje te lezen! Lekker hoor dat je de auto goed hebt kunnen verkopen, goed bezig! En wat gaat de tijd inderdaad snel zeg...ik kan me nog zo goed herinneren dat ik afscheid van je heb genomen! En nu ben je over een maandje alweer in Nederland!

Veel succes met je laatste week stage, laat ze nog even flink zien wat je in huis hebt!!!

Nog bedankt voor je lieve sms! :-D Geniet nog even flink daar want de tijd vliegt!!!

Dikke kus uit het warme, benauwde Nederland!

• 06 Juli 2006 - 09:20

Marianne:

Goed man, dat je de auto hebt verkocht! En ook nog met winst dus... doe je beter dan ik. Heerlijk om nog wat verhalen van Curacao te kunnen lezen. Jij bent er tenminste nog! Geniet maar goed van je laatste weekjes!! Liefs

• 06 Juli 2006 - 20:27

Do:

Hey lies!
    alles gaat dus nog mooi daar! goed om te horen..tis hier ook mooi weer, maar toch is het anders! mis de mooie stranden en alles eigenlijk wel gewoon! nu begin je toch ook aan je laatste weekjes..Geniet ervan!!! En dan kunnen we straks in NL na gaan genieten van het paradijsje!!
    liefs,x

• 06 Juli 2006 - 23:24

Niels:

Hey Lisette, geniet van je laatste weken in het tropisch paradijs - en rij in godsnaam voorzichtig met die ontzettende bak!

• 10 Juli 2006 - 13:27

Antje:

Hey lies,

Ook jou laatste weekjes zijn nu in gegaan. We gaat de tijd toch snel he. Vermaak je je nog een beetje daar in het paradijsje? Ben alweer ruim een week thuis en verlang nu wel weer naar de stranden en palmbomen.
    Veel plezier nog en tot snel!
    Liefs