Foto's!
Door: Lisette
19 Maart 2006 | Nederland, Amsterdam
Hallo allemaal!
Ik heb foto's gedownload van stage, strand en .... de chevie! Ik heb dit gedaan op de volgende site:
Dit kost nl geen geld haha, en tja dat geld weten we wel beter te besteden natuurlijk! Ik schrijf binnenkort weer een bercihtje, want ga zo met Petri naar Mambo beach! Wel een leuk nieuwtje: Ik ga maandag beginnen met mijn bijbaantje! Op het leukste terras voor studenten. het heet het Wilhelmina plein en maandag is mijn proefdag! Ben benieuwd heb er zin in!
Dag lieverds veel foto plezier!
liefs Liset
ps, super leuk om al jullie reactie te lezen! Vind dat echt te gek! Zou jullie allemaal wel persoonlijk willen mailen, maar nu helaas even geen tijd voor! Bij deze bedankt!
Dag lieverds veel foto plezier!
liefs Liset
19 Maart 2006 - 15:27
Ria:
Leuke foto's, jullie vervelen je in ieder geval niet nog een lekker weekje samen groetjes ook van Gerard en Frits -
19 Maart 2006 - 17:39
Jeltine:
Hey Lies,
Wat een mooie foto's!!!! Je hebt het wel naar je zin he! Fantastisch man! Je mist niets hier in Nederland!
Ik ben druk met school... verder niets bijzonders xxx Jel -
19 Maart 2006 - 19:20
Rachel:
Oooh wat ziet dat er heerlijk uit zeg, ben stinkjaloers!!! En je chevie is een beaty ;) Leuke kindjes ook allemaal!
Ik mail je deze week..
Liefs Rachel en ook van Rembert -
19 Maart 2006 - 20:28
Frank:
Hey stuk
Ziet er geweldig uit man, die auto is echt een pracht haha!
Wat een apparaat :D
Genietse verder, ik bel je nog ff ;)
Kussie! -
20 Maart 2006 - 07:22
Nico:
Prachtkar, hou je hem wel heel zodat wij hem ook nog kunnen gebruiken? Ik krijg er steeds meer zin in om in die bak rond te toeren op dat zonnige eiland. Succes met je proefwerk en de groeten aan Petri. Kus -
20 Maart 2006 - 10:36
Marian:
He liesje, wat ontzettend relaxed heb jij het daar! Ben jaloers op je! Hier in Nederland is het somber regenachtig weer dus leuk om die zonnige foto's te zien! Heel veel plezier daar! Geniet ze,xx -
20 Maart 2006 - 13:31
Zoes:
super stoer die shevie!!!
leuke foto's, heb dan ff een beter beeld. zit frank stiekum in t stage gebouw???ha,ha.
Maar t ziet er allemaal heerlijk uit, ben benieuwd hoe je bij baantje is,leuk dat Peet 2 weken bij je is, dus nog ff een hoop lol samen toegewenst!! dikke kus -
22 Maart 2006 - 21:36
Ria:
super leuk verslag Liset, Petri heeft echt vakantie, ze hoeft zelfs niet te mailen,we blijven gewoon op de hoogte, blijf lekker genieten groetjes -
26 Maart 2006 - 08:26
Mark:
Dag zusje van me, nou ik zie het al er is geen reet an daar. Ik kan niet wachten totdat ik er ben. ik ga als het goed is ook de week dat pa, ma en Kris er is. Is het mogelijk dat ik dan op jou kamertje slaap? Dan zal ik de rest ff pedagogies begleiden. Have fun en doe Peet de groetjes van de Baartven. Dikke kus Miranda en Mark.